Op zoek naar nederlandse country artiesten?

nederlandse country artiesten  
Country en Western Themafeest Old Dutch Westereen.
Onze DJ/Entertainer draait de mooiste Countryhits van artiesten als Glenn Campbell, Jonh Denver, Billy Ray Cyrus en Rednex. Maar uiteraard komen er ook andere hits uit vooral de jaren 70 en 80 voorbij. Dit alles in een mooie setting is natuurlijk nog niet een Country Western themafeest in Friesland.
The Dutch country top 100; vol.1 Muziekweb.
Voor hun bijdrage aan de Nederlandse popmuziek ontvingen de drie leden van Nits in maart 2014 een koninklijke onderscheiding. Country is de muziek van het uitgestrekte Noord-Amerikaanse platteland. De melodieën zijn simpel en de thematiek van de songs komt overeen met de blues en ons eigen levenslied.
Top 10 beste en meest populaire hedendaagse country songs!
Country To Country in maart 2020 terug naar AFAS live. door Michael Dijkstra. Vijf grootste festivals tijdens Amsterdam Dance Event 2019. door Festival Fans. Fotoreportage: De Staat, Rowwen Hèze en meer op Appelpop 2019. door Nonja de Roo. Taylor Swift headliner Werchter Boutique 2020. door Robin de Roode. november 2019 M D W D V Z Z. Cabaret en Comedy. Youp van t Hek kondigt laatste oudejaarsconference aan. Geschreven door Jaco Wilschut. Jandino Asporaat met nieuwe show langs Nederlandse theaterzalen.
Zorgeloos Country artiesten boeken Gigstarter.
Klik op de artiesten in het genre Country om het volledige profiel van de muzikant te bekijken en eventueel direct contact op te nemen om de muzikant te boeken. Bekijk ook onze Country bands of de Country DJs. Toch liever andere muziek?
CategorieNederlands: countryzanger Wikipedia.
Zanger naar nationaliteit. Countryzanger naar nationaliteit. Zanger naar nationaliteit. Deze categorie bevat de volgende ondercategorie. Jack Jersey 3 C, 2 P. Artikelen in de categorie Nederlands" countryzanger." Deze categorie bevat de volgende 11 paginas, van in totaal 11. Dick van Altena.
Artist.
Op de 12 jarige leeftijd werd Laura de beste Nederlandse zangeres in een grote TV talentenjacht met een miljoenen publiek in Nederland en België. Staande ovaties kreeg ze op grote festivals zoals in Faroer eilanden, Denemarken, Duitsland, België noem maar op. Laura werd aangekondigd als one of Europe greatest Country talents Rising Star. Voor boeking/info internationaal klik op: Boeking/info. 31 0 6 51115076 / 31 0 6 10950594. e-mail: Pedro info vandenelzen. Leon van Gestel NL. Leon van Gestel uit Tilburg start in 2008 als solo-zanger. De eerste jaren is dat nadrukkelijk alleen Country-muziek. Daarin ligt duidelijk zijn voorkeur. Het is muziek uit zijn hart. Zijn artiesten naam als country-zanger is.:
Artiesten 2019 De website van starriderscountrygala!
The Young River is een Nederlandse New Country band bestaande uit leadzanger en gitarist Nick Jongejan, bassist Timmy Steenstra Toussaint en drummer Gijs de Waal, die elkaar leerden kennen op de Rockacademie. Wat deze samenstelling zo uniek maakt is dat ze vanuit hun verschillende roots een gezamenlijk liefde hebben voor Countrymuziek. Grote inspiratie voor de band zijn artiesten zoals Keith Urban, Dan Shay en All Time Low.
Artiesten Archief.
Artiesten Archief / Memories: Hier halen we citaten van artikelen en leuke berichten aan uit de archieven van Country Gazette. Dit kunnen berichten zijn uit binnen-en buitenland. met dank aan Hans van Dam. Ook de archieven van bullitcountry worden hier getoond.
Home NewCountry.nl.
Tyler Childers verbindt de traditionele muziek van zijn thuisstaat Kentucky met het moderne tijdperk. Ook kenmerkend aan de singer-songwriter is zijn rauwe, door whiskey gesmeerde stemgeluid, waardoor hij naadloos in een rijtje met artiesten als Chris Stapleton, Colter Wall en Sturgill Simpson past. Zijn bluegrass-geboortegrond dient als ideale voedingsbodem voor de klank van zijn werk en vormt tegelijkertijd het decor van zijn tweede album Purgatory uit 2017. Met de tien indrukwekkende nummers op deze plaat treedt Childers definitief toe tot de nieuwe generatie grootheden van het countrygenre. Zijn derde album Country Squire komt uit in de zomer van 2019 en is wederom geproduceerd door Sturgill Simpson and David Ferguson.

Contacteer ons

kerstliedjes nederlandse artiesten
nederlandse vrouwelijke artiesten
nederlandse country artiesten
optreden nederlandse artiesten
nieuwe nederlandse artiesten
goedkope nederlandse artiesten
jazz nederlandse artiesten
top nederlandse artiesten
nederlandse artiesten lijst
concerten nederlandse artiesten
nederlandse muziek artiesten