Zoeken naar nmu goochelen

nmu goochelen  
NMU Archieven Tafelgoochelaar Ronald Moray Dutch Master of Magic.
mei 27, 2017. NK Kampioen Goochelen! Over MindFck gesproken. Ronald Moray Peter Vogel hebben het wéér geflikt. En twee keer zelfs! Vandaag zijn ze door de NMU uitgeroepen tot beste Mentalisten tijdens het NK-goochelen op het het Dutch Festival of Magic.
NK Kampioen Goochelen! Ronald Moray.
En twee keer zelfs! Vandaag zijn ze door de NMU uitgeroepen tot beste Mentalisten tijdens het NK-goochelen op het het Dutch Festival of Magic 2017. Daarnaast werden zij ook eerste in Parlour Magic met hun onovertroffen duo-magic! Geef een reactie Reactie annuleren.
De Nederlandse Magische Unie.
De NMU is er voor jouw zoektocht naar magie en illusie en begeleidt je om een echte verwonderaar te worden." Wardo Wonder van de Wonderschool. Welkom" bij de NMU, als goochelen je hart betovert." Jasper Oberon, President van de Nederlandse Magische Unie.
Hilbert Geerling, 5-voudig Nederlands Kampioen Goochelen.
De duo act die hij samen met Jofri Boekschoten vertoonde stond bol van humor en sterk goochelen. Gouden NMU Speld. In 2013 ontving Hilbert de Gouden NMU Speld. De hoogste Nederlandse onderscheiding, die wordt uitgereikt aan goochelaars met een bijzondere verdienste.
Nuttige links Fred Kaps Ring.
Overkoepelende organisatie van de NMU. Nederlandse Magische Unie. Overkoepelende NL Organisatie. Enkele clubs van de NMU. Magische Kring Amsterdam. Goochel en ontspannings vereniging Amsterdam. Noord hollandse bond van goochelaars. Diversen in Nederland.: Meest recente berichten. 3 dec 2018 Sinterklaas Show.
NMU Open Kampioenschap Goochelen Dutch Festival of Magic 2019.
NMU Open Kampioenschap Goochelen. Hans Klok Trophy. NMU Open Kampioenschap Goochelen. Het OPEN NMU Nederlands Kampioenschap Goochelen 2019. In 2019 wordt er weer een NK gehouden tijdens het Dutch Festival of Magic 2019. Dit NK wordt doorgaans tweemaal per drie jaar gehouden.
NK Goochelen voor junioren Informagie De Nederlandse Magische Unie.
NK Goochelen voor junioren. 14 april, 1030: 1730.: Lecture Shoot Ogawa. De Nacht van de Magie. 35e NMU Open Juniorenconcours Goochelen op zondag 14 april 2019 in Meppel. Voor alle concoursdeelnemers ook dit jaar een gratis coachingdag op 31 maart in Meppel.
Magische Kring Centraal Nederland Vereniging van goochelaars in Midden Nederland, aangesloten bij NMU. Magische Kring Centraal Nederland Vereniging van goochelaars in Midden Nederland, aangesloten bij NMU.
Deze goochelclub is opgericht in 1962, is aangesloten bij de Nederlandse Magische Unie NMU en heeft ook een jeugdafdeling. De leden van de MKCN vormen een zeer gevarieerd gezelschap: goochelaars, ballonvouwers, clowns, buiksprekers, steltlopers en mentalisten. Goochelen bij jongeren wordt steeds populairder.
Berichten van de NMU Goochelaars Nederland.
Dutch School of Magic DSOM. U bent op zoek naar een goochelaar? Bel 0318-727828 of 06-20285267, of mail naar info@goochelaars-nederland.nl. Home Goochelen Uit de oude goocheldoos Berichten van de NMU. Berichten van de NMU. U hebt nu een primeur in handen.

Contacteer ons

nederlandse artiesten jaren 70
populaire nederlandse artiesten
nederlandse artiesten jaren 60
nederlandse kleinkunst artiesten
beste nederlandse artiesten 2016
nederlandse artiesten 2016
lijst nederlandse artiesten
nederlandse artiesten die frans zingen